Χωρίς νικητή έληξε ο δεύτερος φιλικός αγώνας του Αστέρα Τρίπολης στο Βέλγιο, καθώς η ελληνική ομάδα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπέβερεν. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μπαράλες στο 31ο λεπτό και οι Βέλγοι ισοφάρισαν στο 52` με τον Εμοντ. Ο Στάϊκος Βεργέτης χρησιμοποίησε τους Κοσίτσκι, Ζησόπουλο, Τορμένα, Σανκαρέ, Γιαννούλη (15′ Παντελιάδη), Γουάτο, Ιγκλέσιας, Φούντα, Μπερτόλιο, Μάσα και Μπαράλες, ενώ στο Β` ημίχρονο έπαιξαν οι Μπαντής, Μούκαμ, Γκοϊάν, Αλόκο, Παντελιάδης, Ντουντού, Χαμντανί, Δημούτσος, Λανθαρότε, Γιάννου, Σκούρτης.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.