Επανάληψη των διαπραγματεύσεων Ελλάδας – πιστωτών μετά το δημοψήφισμα, ασχέτως αποτελέσματος, εκτιμά ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσάρλς Νταλάρα.
Επανάληψη των διαπραγματεύσεων Ελλάδας – πιστωτών μετά το δημοψήφισμα, ασχέτως αποτελέσματος, εκτιμά ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσάρλς Νταλάρα.
Μιλώντας στο CNBC ο Νταλάρα χαρακτήρισε ως βραχυπρόθεσμη κίνηση τακτικής τη διακοπή των διαπραγματεύσεων εκ μέρους των πιστωτών , λέγοντας πως οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν θεωρούν ιδιαίτερα ευχάριστη ή ικανοποιητική την εμπειρία της συνεργασίας με την παρούσα ελληνική κυβέρνηση.
«Το βασικό ζήτημα αναφορικά με το ελληνικό δημοψήφισμα της Κυριακής είναι το ποιος θα ηγηθεί της ελληνικής κυβέρνησης στην περίπτωση που η ψήφος είναι υπέρ της περισσότερης λιτότητας. Επικρατεί πολλή αβεβαιότητα», δήλωσε.
Ο ίδιος υποστήριξε πως είναι αυξημένες οι πιθανότητες μετά το δημοψήφισμα και ασχέτως του αποτελέσματος, να υπάρξει επανάληψη των διαπραγματεύσεων.
«Οι πιθανότητες για συμφωνία κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων του Ιουλίου δεν είναι τόσο χαμηλές», ανέφερε ο Νταλάρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας