Με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο ΟΚΑΝΑ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «ΜΜΕ & Εξαρτήσεις», την Πέμπτη 25 Ιουνίου (ώρα 11:00), στην Αθήνα.
Με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο ΟΚΑΝΑ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «ΜΜΕ & Εξαρτήσεις», την Πέμπτη 25 Ιουνίου (ώρα 11:00), στην Αθήνα.
Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Ευάγγελος Καφετζόπουλος, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ. Βασικοί ομιλητές είναι οι: – Γιώργος Πλειός, καθηγητής – πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστήμιου Αθηνών, – Νανά Νταουντάκη, Δημοσιογράφος – εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ – Λίνα Πλαγιανάκου, υπεύθυνη του Τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Συνεργασιών του ΟΚΑΝΑ.
Παρέμβαση θα κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.
Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο «Οδηγός για την έγκυρη παρουσίαση θεμάτων σχετικά με τα ναρκωτικά». Ο Οδηγός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης ΕΣΠΑ «Καμπάνια Ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις» που υλοποιεί ο ΟΚΑΝΑ, με σκοπό να αναδειχθεί σε χρήσιμο εργαλείο για τους δημοσιογράφους, παρέχοντας έγκυρες και επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, δοσμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πλήρως κατανοητές και διαφωτιστικές στην προσπάθεια αξιόπιστης ενημέρωσης του κοινού.