Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, δεύτερος ο Ηρακλής, τρίτος ο Απόλλων
Και τυπικά, πρωταθλήτρια της Football League (B' Eθνική) για την περίοδο 2014-2015 είναι η ΑΕΚ. Παρότι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, η «Ενωση» εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο καθώς διατηρεί διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο, Ηρακλή. Οσον αφορά την ΑΕΛ, παρά την σπουδαία προσπάθειά της, έχασε από τον Απόλλωνα την 3η θέση που ίσως μελλοντικά αποδειχθεί πολύτιμη, λόγω των εξωαγωνιστικών εξελίξεων στη Σούπερ Λιγκ.
Και τυπικά, πρωταθλήτρια της Football League (B’ Eθνική) για την περίοδο 2014-2015 είναι η ΑΕΚ. Παρότι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, η «Ενωση» εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο καθώς διατηρεί διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο, Ηρακλή.
Οσον αφορά την ΑΕΛ, παρά την σπουδαία προσπάθειά της, έχασε από τον Απόλλωνα την 3η θέση που ίσως μελλοντικά αποδειχθεί πολύτιμη, λόγω των εξωαγωνιστικών εξελίξεων στη Σούπερ Λιγκ.
Το σκορ άνοιξε ο Αραβίδης στο 31′ από ασίστ του Γιόχανσον, βρισκόταν καταφανώς σε θέση οφσάιντ. Η ξεκάθαρη φάση διέλαθε της προσοχής του βοηθού, καθώς ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν «ακάλυπτος» τουλάχιστον για 3-4 μέτρα! Δέκα λεπτά αργότερα (41΄), από φάουλ του Ελιομάρ, ο Κοντοδήμος βρέθηκε εντελώς μόνος στην περιοχή των γηπεδούχων και από κοντά ισοφάρισε, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών.
Δέκα χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, μακράν ο περισσότερος στην πορεία του “Δικεφάλου” στα πλέι οφ. Αποχαιρέτησε με τον τρόπο αυτό την ΑΕΚ, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, αφού η αυλαία της περιόδου πέφτει την Τετάρτη στο Βόλο, εναντίον του Ολυμπιακού.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.