Αλλάζει σελίδα η Μίλαν μετά από 29 χρόνια
Iταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να πούλησε το 51% των μετοχών της Μίλαν στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Μπι Ταετσαουμπόλ.
Iταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να πούλησε το 51% των μετοχών της Μίλαν στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Μπι Ταετσαουμπόλ.
Η ομάδα του Μιλάνου ύστερα από 29 χρόνια, δύο μήνες και 12 ημέρες δεν θα ανήκει πλέον στην οικογένεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς όπως αναφέρει η Gazzetta Dello Sport ο Μπερλουσκόνι δέχτηκε την πρόταση ύψους 500.000.000 ευρώ.
Ο «Mr Bee», σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πρόκειται να μείνει μόνο στο αστρονομικό ποσό για την αγορά, αλλά αναμένεται να επενδύσει περίπου 100 εκατ. άμεσα, προκειμένου να κάνει την Μίλαν την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και να την «αναγεννήσει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Ιτούδης για την πρόκριση της Χάποελ στα play off: «Οι haters μας δίνουν κίνητρο και μας αρέσει αυτό»
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442