Επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μήτρογλου
Με τον Κώστα Μήτρογλου να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Με τον Κώστα Μήτρογλου να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Βίτορ Περέιρα, έκρινε ότι ο διεθνής επιθετικός είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους «Φαίακες».
Σε αποστολή της ομάδας επιστρέφει ο Αυλωνίτης, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός τους Σαντάνα, Διαμαντάκο, Γιαννούλη, τους ανέτοιμους Φουστέρ, Μέγιερι, καθώς και τους τραυματίες Μανιάτη, Ντουρμάζ.
Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κέρκυρα συγκροτούν οι Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μαζουακού, Αυλωνίτης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκες, Σιόβας και Ντοσεβί.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.