Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε τελικά έφεση κατά της βαριάς τιμωρίας που της επιβλήθηκε για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι κατέθεσαν τα απαραίτητα χαρτιά και ζητούν την επανεξέταση της αρχικής ποινής, η οποία προέβλεπε αφαίρεση τριών βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ. Στόχος της ομάδας είναι να μην υπάρξει αφαίρεση βαθμών ώστε η ομάδα να πλησιάσει στην κορυφή και να μείνει στο κυνήγι του τίτλου. Η εκδίκαση της έφεσης αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε τελικά έφεση κατά της βαριάς τιμωρίας που της επιβλήθηκε για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.
Οι Πράσινοι κατέθεσαν τα απαραίτητα χαρτιά και ζητούν την επανεξέταση της αρχικής ποινής, η οποία προέβλεπε αφαίρεση τριών βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ.
Στόχος της ομάδας είναι να μην υπάρξει αφαίρεση βαθμών ώστε η ομάδα να πλησιάσει στην κορυφή και να μείνει στο κυνήγι του τίτλου.
Η εκδίκαση της έφεσης αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Την πρόθεση της ΠΑΕ να ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη ποινή είχε ανακοινώσει από το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας