Σαφείς αιχμές κατά των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, άφησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος εμφανίσθηκε αποφασισμένος να λάβει όλα τα μέτρα που θα εξφανίσουν την βία από τα ελληνικά γήπεδα. «Δεν θα ολιγωρήσουμε στιγμή, ούτε θα δεχτούμε απειλές. Ας μείνουν και οι ελληνικές ομάδες εκτός Ευρώπης», τόνισε.
Σαφείς αιχμές κατά των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, άφησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος εμφανίσθηκε αποφασισμένος να λάβει όλα τα μέτρα που θα εξφανίσουν την βία από τα ελληνικά γήπεδα.
Μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT-1, ο κ Κοντονής, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο. Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους. Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει. Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει. Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας