Σε απολογία για την Πέμπτη κάλεσε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την ΠΑΕ Κέρκυρα, μετά από πειθαρχική δίωξη που της ασκήθηκε, αναφορικά με την εμπλοκή της σε αγώνα που χαρακτηρίζεται ως «ύποπτος». Πρόκειται για την αναμέτρηση της 24ης Ιανουαρίου με τη Βέροια, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, που έληξε με επικράτηση της νησιωτικής ομάδας με σκορ 4-0.
Σε απολογία για την Πέμπτη κάλεσε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την ΠΑΕ Κέρκυρα, μετά από πειθαρχική δίωξη που της ασκήθηκε, αναφορικά με την εμπλοκή της σε αγώνα που χαρακτηρίζεται ως «ύποπτος».
Πρόκειται για την αναμέτρηση της 24ης Ιανουαρίου με τη Βέροια, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, που έληξε με επικράτηση της νησιωτικής ομάδας με σκορ 4-0.
Την ίδια ημέρα θα απολογηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, συμπεριλαμβανομένου του αντικειμένου που χτύπησε τον Τσόρι Ντομίνγκες.
Η πειθαρχική επιτροπή κάλεσε επίσης τις ΠΑΕ Βέροια και Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στους αγώνες με Ατρόμητο και Παναιτωλικό, καθώς επίσης την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον διερμηνέα Α.Σκέντζο, για τη συμπεριφορά του τελευταίου στο ματς με τον Εργοτέλη.
Τέλος, σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει «τελικό» με την Εφές για την πρόκριση στα play off της Euroleague, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το καλοκαίρι και τον Τρεντ Φόρεστ
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.