
Με πρόστιμο 5000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ερυθρός Αστέρας
Με πρόστιμο 5000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ερυθρός Αστέρας
Με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ερυθρός Αστέρας από τον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας για απρεπή συμπεριφορά μερίδας οπαδών του, στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξήχθη στο Βελιγράδι στις 2 Ιανουαρίου, για την πρεμιέρα της φάσης των «16», με τη «βασίλισσα» να επικρατεί 79-72. Η Ευρωλίγκα τιμώρησε τη σερβική ομάδα για ρίψη αντικειμένων (κέρματα και αναπτήρες) στον αγωνιστικό χώρο από ανεγκέφαλους οπαδούς της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απίθανο γκολ στην Κροατία μέσω… λακούβας (vid)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση οι «πράσινες», για να μείνουν στο κόλπο οι «ερυθρόλευκες»
- Τιτανομαχία Καραλή – Ντουπλάντις στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442