Παναγιώτης Μελάς: Θα είμαι 80% Σταύρος Δήμας στις επόμενες ψηφοφορίες
Για τη ψήφο «παρών» ρωτήθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς και απάντησε ότι δεν θα τηρήσει την ίδια στάση στις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν.
Το «παρών» του Παναγιώτη Μελά ήταν ίσως η μοναδική έκπληξη της ψηφοφορίας, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ, είχε εκφραστεί πριν την ψηφοφορία υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα.
Για τη ψήφο «παρών» ρωτήθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς και απάντησε ότι δεν θα τηρήσει την ίδια στάση στις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν. «Είχα δηλώσει ότι είμαι 80% Σταύρος Δήμας. Σήμερα εξέφρασα το 20%» δήλωσε ο κ. Μελάς.
Όταν ρωτήθηκε εάν τελικώς θα ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου, δήλωσε ότι είναι «προς θετική κατεύθυνση».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions