Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Την άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών της ΧΑ εξετάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Την άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών της ΧΑ εξετάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Τις άρσεις ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής εξετάζει σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Tα μέλη της Επιτροπής επισκέπτονται τις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να καταθέσει ο Ηλίας Κασιδιάρης για την υπόθεση της παράνομης καταγραφής συνομιλίας του με τον Π.Μπαλτάκο. Επίσης, εξετάζεται η άρση ασυλίας για τους Κ.Μπαρμπαρούση, Η.Παναγιώταρο και Στ.Μπούκουρα.

Τις άρσεις ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής εξετάζει σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Tα μέλη της Επιτροπής επισκέπτονται τις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να καταθέσει ο Ηλίας Κασιδιάρης για την υπόθεση της παράνομης καταγραφής συνομιλίας του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, που είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Η άρση ασυλίας του κ. Κασιδιάρη ζητήθηκε έπειτα από την έρευνα που διενήργησε η εισαγγελέας Καλ. Νταγιάντα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η καταγραφή της επίμαχης συνομιλίας έγινε από τον ίδιο.

Επίσης, η Επιτροπή Δεοντολογίας θα εξετάσει σήμερα τα αιτήματα της Δικαιοσύνης για την άρση ασυλίας των βουλευτών Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Ηλία Παναγιώταρου και Ευστάθιου Μπούκουρα, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου, για την υπόθεση των πυροβολισμών που ακούστηκαν κατά την κηδεία του πραξικοπηματία στρατηγού Ντερτιλή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο