Κάτι χυδαίο συμβαίνει πίσω από την πλάτη του Κιμ Γιονγκ Ουν
Είναι ο έρωτας επανάσταση; Είχε περίεργο χιούμορ κάποιος υπάλληλος του ορφανοτροφείου στην Πιονγκγιανγκ που επισκέφθηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν; Ήταν ένα αθώο λάθος που έπεσε θύμα του πονηρού βλέμματος των ενηλίκων; Κανείς πάντως δεν μπορεί να κατηγορήσει τα κουκλάκια που χάλασαν στον Κιμ την φωτογραφία κατά την επίσκεψή του στο ίδρυμα, επειδή είχαν τοποθετηθεί σε στάση που εκ των υστέρων δεν μοιάζει μόνο άσεμνη αλλά και προσβλητική για τον βορειοκορεάτη ηγέτη.
Είναι ο έρωτας επανάσταση; Είχε περίεργο χιούμορ κάποιος υπάλληλος του ορφανοτροφείου στην Πιονγκγιανγκ που επισκέφθηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν; Ήταν ένα αθώο λάθος που έπεσε θύμα του πονηρού βλέμματος των ενηλίκων;
Κανείς πάντως δεν μπορεί να κατηγορήσει τα κουκλάκια που χάλασαν στον Κιμ την φωτογραφία κατά την επίσκεψή του στο ίδρυμα, επειδή είχαν τοποθετηθεί σε στάση που εκ των υστέρων δεν μοιάζει μόνο άσεμνη αλλά και προσβλητική για τον βορειοκορεάτη ηγέτη.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.