Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Την έβαλαν φυλακή επειδή δεν καθάρισε την αυλή της

Την έβαλαν φυλακή επειδή δεν καθάρισε την αυλή της

Οι κάτοικοι της πόλης Λενόρ στο Τενεσί θα πρέπει πάντα να φροντίζουν για την καθαριότητα της αυλής τους, αλλιώς κινδυνεύουν με φυλάκιση. Η Κάρι Χάλογουεϊ πέρασε έξι ώρες στο κελί, επειδή δεν καθάρισε τα ξερά χόρτα από την αυλή της.

Οι κάτοικοι της πόλης Λενόρ στο Τενεσί θα πρέπει πάντα να φροντίζουν για την καθαριότητα της αυλής τους, αλλιώς κινδυνεύουν με φυλάκιση.

Η Κάρι Χάλογουεϊ πέρασε έξι ώρες στο κελί, επειδή δεν καθάρισε τα ξερά χόρτα από την αυλή της.

Η ιστορία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν η Κάρι έλαβε προειδοποίηση για την απεριποίητη αυλή της.

Η εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών παραδέχτηκε ότι όντως η αυλή της ήθελε καθάρισμα, αλλά δεν είχε τον χρόνο να το κάνει. «Ναι ήταν γεμάτη ξερά χόρτα και θάμνους, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι ποινικό αδίκημα» είπε.

Την περασμένη εβδομάδα, ο δικαστής Τέρι Βαν εξέδωσε ποινή φυλάκισης πέντε ημερών στην Κάρι επειδή δεν συμμορφώθηκε με τα διατάγματα της πόλης σχετικά με την συντήρηση και την καθαριότητα της αυλής της.

«Δεν είναι σωστό. Γιατί να με βάλουν φυλακή μαζί με παιδεραστές και ανθρώπους που έχουν κάνει πραγματικά εγκλήματα, επειδή δεν καθάρισα την αυλή μου;» λέει εξοργισμένη η Κάρι.

Τελικά η ποινή της μειώθηκε σε έξι ώρες κράτησης, καθώς ο δικαστής παραδέχτηκε ότι αυτό που έκανε δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα για να καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο