Βόρειος και Νότιος Κορέα «είχαν συνομιλίες σε επίπεδο ανώτατων στρατιωτικών»
Τις πρώτες συνομιλίες ύστερα από επτά χρόνια σε επίπεδο ανώτερων στρατιωτικών αξιωματούχων πραγματοποίησαν την Τετάρτη η Νότια και η Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap που επικαλείται ανώνυμες πηγές. Το πρακτορείο ανέφερε πως η Σεούλ δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως τη συνάντηση επειδή η Πιονγκγιάνγκ δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί.
Τις πρώτες συνομιλίες ύστερα από επτά χρόνια σε επίπεδο ανώτερων στρατιωτικών αξιωματούχων πραγματοποίησαν την Τετάρτη η Νότια και η Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap που επικαλείται ανώνυμες πηγές.
Το πρακτορείο ανέφερε πως η Σεούλ δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως τη συνάντηση επειδή η Πιονγκγιάνγκ δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί.
Σύμφωνα με την αναφορά, πι συνομιλίες διεξήχθησαν στο Πανμουντζόν, που βρίσκεται στο κέντρο της αποστρατικοποιημένης ζώνης στη μεθόριο, δήλωσε νοτιοκορεάτης υπουργός, σύμφωνα με το πρακτορείο, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Επίσης, όπως μετέδωσε το πρακτορείο, δεν είναι σαφές από ποιόν εκπροσωπήθηκαν οι δύο πλευρές ή το περιεχόμενο των συνομιλιών.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας