Ο Μαικόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα που θα τον κρατήσει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ενώ μπήκε και οψιόν για ακόμα ένα χρόνο. «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να φορώ την φανέλα της Ρόμα για αρκετά ακόμα χρόνια. Είναι τιμή μου και θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσω σε καλό επίπεδο» είπε μετά τις υπογραφές ο 33χρονος Βραζιλιάνος μπακ-χαφ, που στην περσινή πρώτη του χρονιά στους γείτονες (μετά το πέρασμά του απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι) ήταν βασικός με 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ και φέτος δείχνει πως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Γκαρσιά.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.