Δούλεψε τα τελειώματα ο Ρανιέρι, προβλήματα στην άμυνα
Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να τελειώνουν τις φάσεις οι διεθνείς, μονοπώλησε την προπόνηση της Εθνικής ομάδας που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, υπό την εποπτεία του Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός Ομοσπονδιακός τεχνικός, εστίασε για μια ακόμη φορά στους τρόπους με τους οποίους θα έρθει το ζητούμενο, δηλαδή, το γκολ.
Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να τελειώνουν τις φάσεις οι διεθνείς, μονοπώλησε την προπόνηση της Εθνικής ομάδας που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, υπό την εποπτεία του Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός Ομοσπονδιακός τεχνικός, εστίασε για μια ακόμη φορά στους τρόπους με τους οποίους θα έρθει το ζητούμενο, δηλαδή, το γκολ.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν «άσφαιρο» στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016 απέναντι στη Ρουμανία και το πλήρωσε με μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα (0-1), ως εκ τούτου λοιπόν ο Ρανιέρι δεν θα ήθελε να επαναληφθεί το φαινόμενο.
Ο Ιταλός αποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού και προς αυτή την κατεύθυνση εστίασε με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει τις σωστές τοποθετήσεις που πρέπει να έχουν οι επιθετικοί στις «στημένες» μπάλες, στο πρώτο και δεύτερο δοκάρι.
Ως προς τον τρόπο που προσεγγίζει τον αγώνα του Σαββάτου με τη Φινλανδία, στο Ελσίνκι, το πρόβλημα έχει να κάνει με την αμυντική διάταξη, καθώς η απουσία του τραυματία Χολέμπα, φέρνει ένα… ντόμινο, αφού στη θέση του μπακ της Ρόμα θα πρέπει να αγωνιστεί ένας από τους Σταφυλίδη ή Γιαννούλη, εκτός κι αν μετατεθεί αριστερά ο Τοροσίδης και δεξιά πάει άλλος παίκτης, όπως ο Βύντρα ή ο Σκόνδρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)



































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442