Έχασε τη ζωή του έπειτα από καβγά με τουρίστα στην Ζάκυνθο
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Κυριακής 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από λογομαχία με τουρίστα από την Πολωνία, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λαγανά.
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Κυριακής 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από λογομαχία με τουρίστα από την Πολωνία, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λαγανά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 51χρονος, που δούλευε στο ξενοδοχείο ως βραδινός ρεσεψιονίστ, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου άκουσε μια παρέα πολωνών τουριστών που διέμεναν στο ξενοδοχείο να κάνουν έντονη φασαρία.
Όταν τους έκανε την παρατήρηση, αυτοί στράφηκαν επιθετικά με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ενας απ’ αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 51χρονος να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας