Οι δώδεκα «εκλεκτοί» της εθνικής Αργεντινής στο μπάσκετ
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Χούλιο Λάμας, κατέληξε στους δώδεκα παίκτες που θα αγωνιστούν στα παρκέ της Ισπανίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Χούλιο Λάμας, κατέληξε στους δώδεκα παίκτες που θα αγωνιστούν στα παρκέ της Ισπανίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου.
Ηχηρές για την «αλμπισελέστε» είναι οι απουσίες των Μανού Τζινόμπιλι και Κάρλος Ντελφίνο, που είχαν ενημερώσει πως δεν θα ήταν συνεπείς στο ραντεβού με το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός στον πλανήτη, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι δώδεκα «εκλεκτοί» του Χούλιο Λάμας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας είναι οι εξής: Πάμπλο Πριτζιόνι (Νικς), Φακούντο Καμπάτσο (Πενιαρόλ), Νικολάς Λαπροβιτόλα (Φλαμένγκο), Σελέμ Σαφάρ (Μπόκα Τζούνιορς), Λουίς Σκόλα (Πέισερς), Μάρκος Μάτα (Φράνκα), Αντρές Νοτσιόνι (Ρεάλ Μαδρίτης), Βάλτερ Ερμαν (Φλαμένγκο), Λεονάρντο Γκουτιέρες (Πενιαρόλ), Ματίας Μπορτολίν (Ρεγκάτας Κοριέντες), Μάρκος Ντελία (Όμπρας Σανιτάριας) κα Ταβαγέκ Γκαλίτσι (Κίλμες).
Η Αργεντινή έχει κληρωθεί στο 2ο όμιλο, μαζί με την εθνική Ελλάδας και τις Κροατία, Φιλιππίνες, Πουέρτο Ρίκο και Σενεγάλη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας