Η ΑΕΚ συνέτριψε 7-1 τον Ηλυσιακό, σε (προπονητικού χαρακτήρα) φιλικό, το οποίο έγινε σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ενωσης, στα Σπάτα. Τα γκολ του «Δικεφάλου» πέτυχαν οι Αραβίδης (8΄), Λαμπρόπουλος (22΄), Ντούνης (26΄), Παραράς (39΄, αυτογκόλ), Μάνταλος (42΄), Ζόριτς (66΄) και Πλατέλλας (80΄), ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Αμαραντίδης (50΄).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης