Ανανέωσε για δύο χρόνια με τους Χιτ ο Χάσλεμ
Ο Ουντόνις Χάσλεμ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος Μαϊάμι Χιτ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Φλόριντα. Ο 34χρονος Χάσλεμ, που επί 11 συναπτά έτη φοράει την φανέλα των Χιτ χωρίς να αγωνιστεί σε καμία άλλη ομάδα του NBA, έχει αγωνιστεί σε 715 αγώνες μετρώντας τρία πρωταθλήματα (2006, 2012, 2013).
Ο Ουντόνις Χάσλεμ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος Μαϊάμι Χιτ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Φλόριντα. Ο 34χρονος Χάσλεμ, που επί 11 συναπτά έτη φοράει την φανέλα των Χιτ χωρίς να αγωνιστεί σε καμία άλλη ομάδα του NBA, έχει αγωνιστεί σε 715 αγώνες μετρώντας τρία πρωταθλήματα (2006, 2012, 2013).
Οι όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, αλλά σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο αυτή αφορά συμβόλαιο δύο ετών έναντι αμοιβής 5.600.000 δολαρίων. Την περασμένη περίοδο ο Χάσλεμ σκόραρε 3,8 πόντους και «κατέβαζε» 3,8 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 46 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.
Στη συνολική καριέρα του στο Μαϊάμι οι μέσοι όροι του είναι 8,6 πόντους και 7,5 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς ο Χάσλεμ έγινε ο τρίτος παίκτης με τον οποίο ανανεώνει το Μαϊάμι, καθώς προηγήθηκαν οι Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Δήμος Δελφών δίνει κίνητρα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άμφισσας
- Καμπανάκι από Παγώνη για γρίπη: «Το στέλεχος Κ έχει τρελή μεταδοτικότητα»
- Made in France στη Ligue 1: Η Μπρεστ έγραψε ιστορία με γαλλική ενδεκάδα, αλλά πλήρωσε ακριβά το ρίσκο
- Συλλυπητήρια από το ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στην Ισπανία: «Οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν πληγεί»
- Οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ αποκάλυψαν τα κόλπα του Netflix στις ταινίες του για να κρατήσει «ζωντανό» το ενδιαφέρον των θεατών
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442