Ο εμβληματικό αρχικός της «νάτιοναλμανσαφτ», Φίλιπ Λαμ, γνωστοποίησε την απόσυρση του από την Εθνική Γερμανίας έχοντας κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Ο εμβληματικό αρχικός της «νάτιοναλμανσαφτ», Φίλιπ Λαμ, γνωστοποίησε την απόσυρση του από την Εθνική Γερμανίας έχοντας κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Ο Λαμ στα 10 χρόνια της πορείας του με την Γερμανία μετράει 113 εμφανίσεις με την φανέλα των «πάντσερ» και έχει πετύχει πέντε γκολ, ενώ η απόφαση του να αποσυρθεί ενώ είναι μόλις 30 χρονών έχει να κάνει με το ότι θεωρεί ότι σε εθνικό επίπεδο δεν μπορεί να πάει παραπέρα καθώς αποχωρεί σαν Παγκόσμιο Πρωταθλητής.
Η εν λόγο απόφαση δεν επηρεάζει την καριέρα του στην Μπάγερν καθώς έχει συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Γερμανίας ως το 2018.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.