«Έκανα μια κακή επιλογή στην καριέρα μου» είπε ο Αμπντουν
Σε διάψευση των φημών που αναφέρουν ότι λύνει το συμβόλαιο του με την Νότινχαμ Φόρεστ, προχώρησε ο Τζαμέλ Αμπτουν με δηλώσεις του στο Γαλλικό περιοδικό «France football». Ο Αλγερινός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως η μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα ήταν ένα λάθος και ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. Σε περίπτωση όμως που δεν βρεθεί λύση είπε ότι θα φερθεί σαν επαγγελματίας και να τιμήσει το συμβόλαιο του.
Σε διάψευση των φημών που αναφέρουν ότι λύνει το συμβόλαιο του με την Νότινχαμ Φόρεστ, προχώρησε ο Τζαμέλ Αμπτουν με δηλώσεις του στο Γαλλικό περιοδικό «France football».
Ο Αλγερινός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως η μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα ήταν ένα λάθος και ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.
Σε περίπτωση όμως που δεν βρεθεί λύση είπε ότι θα φερθεί σαν επαγγελματίας και να τιμήσει το συμβόλαιο του.
Ο Αμπντουν με την Νότινχαμ Φόρεστ είχε μια πολύ κακή σεζόν αφού μέτρησε 22 συμμετοχές σε 46 αγώνες εκ των οποίων τις 15 ήταν βασικός, ενώ σημείωσε μόλις ένα γκολ.
«Έχω κουραστεί με τις φήμες σχετικά με την καριέρα μου. Δεν έχω σπάσει το συμβόλαιό μου. Είμαι σπίτι μου στην Αγγλία. Βλέπω τηλεόραση. Μήπως θέλετε να σας πω και ποιο πρόγραμμα παρακολουθώ τώρα; Έκανα μια κακή επιλογή στην καριέρα μου. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα περίμενα. Είμαι σε συζητήσεις για να αποχωρήσω. Αλλά αν δεν συμβεί αυτό, θα τιμήσω το συμβόλαιό μου σαν επαγγελματίας», είπα χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι»: Κακουργήματα στα μπλόκα, πλημμελήματα στις υποκλοπές
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442