Παρουσιάστηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι από του ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας, οι οποίοι διαβεβαίωσαν ότι ο Ιταλός έχει το ελεύθερο να δημιουργήσει την ομάδα όπως εκείνος την έχει σκεφτεί, με τον Τρινκιέρι να λέει: «όλοι ξέρουν ποια είναι η Μπάμπεργκ και όσα έχει κάνει έως τώρα, για το μπάσκετ της Γερμανίας, την χώρα που έχει το πιο υγιές πρωτάθλημα της Ευρώπης. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν σε επαφή μαζί μου, ήμουν βέβαιος ότι θα βρούμε κοινό έδαφος, να πορευτούμε, από τη στιγμή που η Μπάμπεργκ, όπως και εγώ, έχει όραμα, αλλά και πλάνο για το πώς να το κάνει πραγματικότητα. Διάλεξα τη σταθερότητα αντί των χρημάτων. Το Καζάν μου πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία, που με δίδαξε πολλά και πάντα θα νιώθω ευγνώμων».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η οικογένεια της Μακάμπι πενθεί καθώς έφυγε από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου ο Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός
Tο πείραμα της Ιμπίθα και η μάχη για πιο συμπεριληπτικά σχολεία - Ρυθμίσεις και απαγορεύσεις σε τουλάχιστον 20 δημόσια σχολεία ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για τον ρόλο του πιο δημοφιλούς σπορ στην καθημερινότητα των παιδιών