Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μπακαρί Σανιά στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γάλλος διεθνής μπακ, που μένει τον επόμενο μήνα ελεύθερος από την Αρσεναλ, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες τους «πολίτες» και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 31χρονος άσος απέρριψε την πρόταση της Αρσεναλ για την ανανέωση της συνεργασίας τους και θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας με ετήσιες αποδοχές, που θα αγγίζουν τα πέντε εκατ. ευρώ. Ο Γάλλος μπακ, που είναι στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αγωνιζόταν στην Άρσεναλ από το 2007 μετρώντας 213 συμμετοχές και 4 γκολ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
LIVE: Μπρέντφορντ – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπρέντφορντ – Έβερτον για την 32η αγωνιστική της Premier League.
Η Άρσεναλ γνώρισε ήττα σοκ στην έδρα της από την Μπόρνμουθ (1-2), έμεινε στους 70 βαθμούς, εννέα περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι, που, όμως, έχει δύο ματς λιγότερα.
Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν να διαμαρτυρηθούν οι φίλαθλοι της Γκλάντμπαχ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λειψία για την 29η αγωνιστική της Bundesliga.