Το μυθικό πριμ και η πρόταση ανανέωσης στον Μίτσελ
O Βαγγέλης Μαρινάκης θέλωντας να πιστώσει την εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League και... στο ελληνικό πρωτάθλημα φέρεται να είναι έτοιμος να προτείνει στον Ισπανό προπονητή Μίτσελ, νέο διετές συμβόλαιο. Διαβάστε ποιο αστρονομικό ποσό υποσχέθηκε ο πρόεδρος των «ερυθολέυκων» σε περίπτωση νίκης επί Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και πρόκρισης επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...
O Βαγγέλης Μαρινάκης θέλωντας να πιστώσει την εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League και… στο ελληνικό πρωτάθλημα φέρεται να είναι έτοιμος να προτείνει στον Ισπανό προπονητή Μίτσελ, νέο διετές συμβόλαιο.
Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης ΠΑΕ δείπνησε με τον Μίτσελ στο εστιατόριο του «Καραϊσκάκη» μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ενώ το «παρών» στο δείπνο έδωσε και ο μάνατζερ του Ίβηρα προπονητή.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Πρωταθλητής», κατά τη διάρκεια του δείπνου, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο παραμονής του Μίτσελ για περισσότερα χρόνια στον Ολυμπιακό, καθώς η συμφωνία που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή είναι μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να «δέσει» από τώρα τον Ισπανό προπονητή.
Για τον λόγο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν πως κατέθεσε πρόταση ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια στον 50χρονο τεχνικό. Μάλιστα, μερικές πληροφορίες τονίζουν πως απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις, ενώ οι πιο… αισιόδοξοι μιλούν για συμφωνία μέχρι το 2016.
Και μυθικό πριμ
Εν τω μεταξύ ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τον θρίαμβο της Τρίτης και είπε στους παίκτες πως: «Δεν με ενδιαφέρει τι σας είπε ο κύριος Βρέντζος, ξεχάστε ό,τι σας είπε, θα πάρετε το διπλό πριμ αν νικήσουμε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και πάρουμε την πρόκριση», όπως αναφέρει ο «Γαύρος»!
Κι αν αναρωτιέστε ποιο ήταν το πριμ στο οποίο είχε αναφερθεί ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτό έφτανε στο 1 εκατ. ευρώ. Ήτοι εφόσον κάνουν πράξη την επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ οι Πειραιώτες, θα μοιραστούν το… αστρονομικό ποσό των 2 εκατ. ευρώ!
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.