Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Είναι επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ», είπε ο Ζέσους

«Είναι επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ», είπε ο Ζέσους

Την προσοχή των παικτών του εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (22.05, ΑΝΤ1) ζήτησε ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους. Ο τεχνικός των Πορτογάλων, οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα της νίκης στην Τούμπα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι παίζουν στην Εθνική, δεν σημαίνει τίποτα που κερδίσαμε 1-0, είναι επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ και πρέπει να προσέξουμε».

Την προσοχή των παικτών του εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (22.05, ΑΝΤ1) ζήτησε ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους.

Ο τεχνικός των Πορτογάλων, οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα της νίκης στην Τούμπα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι παίζουν στην Εθνική, δεν σημαίνει τίποτα που κερδίσαμε 1-0, είναι επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ και πρέπει να προσέξουμε».

Παράλληλα, ζήτησε από τους παίκτες του να νικήσουν για να αφιερώσουν την πρόκριση στον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Μάριο Κολούνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Για τον θάνατο του Μάριο Κολούνα και το αυριανό ματς: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξεχωριστό λόγω αυτού του γεγονότος και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα βάλουμε τα δυνατά μας.
Υποχρέωση των παικτών είναι να κερδίσουν το παιχνίδι για να τιμήσουν τη μνήμη του. Οσον αφορά τους φιλάθλους, δεν σημαίνει ότι επειδή πέθανε θα τον ξεχάσει ο λαός της Μπενφίκα.

Είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα, θέλουμε να πάμε μπροστά, αλλά επίσης θέλουμε αύριο να μπούμε στο γήπεδο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν νομίζω, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να παίξουμε όπως ξέρουμε και ας είναι ο αντίπαλος πολύ καλός.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει να αναλάβει τους κινδύνους. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι παίζουν στην Εθνική, δεν σημαίνει τίποτα που κερδίσαμε 1-0, είναι επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ και πρέπει να προσέξουμε».

Για το εάν η νίκη της Μπενφίκα στην Τούμπα τους γεμίζει με επιπλέον ευθύνες για πρόκριση:
«Ασφαλώς έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο Europa League»

Για το αν θα παίξουν οι Γκαράι, Γκαϊτάν και Καρντόσο:
«Πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Γκαράι και ο Γκαϊτάν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, οπότε μπορούν να παίξουν. Ο Καρντόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος».

Για το εάν περιμένει να γίνει ανοιχτό παιχνίδι:
«Αν υπάρξουν ευκαιρίες για γκολ ελπίζω να είναι από την πλευρά της Μπενφίκα».

Για το αν θα παίξει ο Σάλβιο:
«Το ότι είναι με την ομάδα σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να παίξει. Έλειπε έξι μήνες, αλλά έχει αυτοπεποίθηση. Θα αποφασίσω αύριο».

Για τον Μάρκοβιτς και εάν η Μπενφίκα εξαρτάται απ’ αυτόν:
«Υπάρχει η ιδέα της ομάδας, όλοι πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Στην αρχή ο Μάρκοβιτς δεν έπαιζε ομαδικό παιχνίδι, τώρα που παίζει πιο ομαδικά τον χρησιμοποιώ».


Τους παίκτες της Μπενφίκα εκπροσώπησε ο Σάλβιο:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ξεχωριστό θα βάλουμε τα δυνατά μας για να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Για το αν αποτελεί προτεραιότητα το πρωτάθλημα;
«Βέβαια είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα, μας ενδιαφέρει, αλλά θέλουμε να μπούμε αύριο και να βάλουμε τα δυνατά μας για ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν πιστεύει ότι η Μπενφίκα είναι πιο δυνατή από τον ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο