Σε απολογία κλήθηκαν την Πέμπτη, Παναθηναϊκός και Βελλής
Την προσεχή Πέμπτη θα απολογηθεί στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός, για όσα συνέβησαν στα ματς της περασμένης Κυριακής με τον Εργοτέλη.
Την προσεχή Πέμπτη θα απολογηθεί στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός, για όσα συνέβησαν στα ματς της περασμένης Κυριακής με τον Εργοτέλη.
Οι «πράσινοι» καλούνται όχι μόνο βάση του -έτσι κι αλλιώς επιβαρυντικού- φύλλου αγώνα, αλλά και με βάση τις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας. Με δεδομένο ότι η «πράσινη» ΠΑΕ είναι υπότροπη, κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας της.
Η πειθαρχική επιτροπή κάλεσε επίσης σε απολογία τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον πρόεδρό της, Σταμάτη Βελλή, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας