Ο Πλατινί… είδε Σαμαρά και έφυγε για γεύμα με τον Μαρινάκη
Περίπου ένα τέταρτο διήρκεσε η εθιμοτυπική, όπως αποδείχτηκε, συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου. Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος της UEFA, ο οποίος χθες βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα της συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο και τον αναπληρωτή γ.γ., Θεόδωρο Θεοδωρίδη, είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση - χαιρετισμό με τον πρωθυπουργό, ενώ από πλευράς ΕΠΟ, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου.
Περίπου ένα τέταρτο διήρκεσε η εθιμοτυπική, όπως αποδείχτηκε, συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου.
Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος της UEFA, ο οποίος χθες βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μπενφίκα, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα της συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο και τον αναπληρωτή γ.γ., Θεόδωρο Θεοδωρίδη, είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση – χαιρετισμό με τον πρωθυπουργό.
Από πλευράς ΕΠΟ, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός λόγος της συνάντησης ήταν οι λίστες των ομάδων για τους γηγενείς ποδοσφαιριστής που δηλώνονται στις ευρωπαϊκές διοργάνωσες και ζήτησε τη βοήθεια του κ. Σαμαρά, ως προεδρεύοντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 13:30 ο Πλατινί θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα του παραθέσει γεύμα, παρουσία και του σύμβουλου στρατηγικής της ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ και άλλα στελέχη του ΔΣ των «ερυθρολεύκων».
Άλλωστε, χθες ο πρόεδρος της UEFA, εμμέσως πλην σαφώς, «φωτογράφισε» τον Ολυμπιακό ως το μοναδικό ελληνικό ποδοσφαιρικό κλαμπ που έχει κάνει βήματα προόδου και θα πρέπει να το ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας