Ανανέωσε ως το 2019 ο Ρούνι με την Μ.Γιουνάιτεντ
Έπεσαν οι υπογραφές και ο Γουέιν Ρούνι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το 2019, όταν και θα είναι 34 ετών. Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, ο οποίος την Τρίτη θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, θα αμείβεται με 300.000 λίρες την εβδομάδα και όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση αναμένεται να γίνει πρεσβευτής του συλλόγου.
Έπεσαν οι υπογραφές και ο Γουέιν Ρούνι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το 2019, όταν και θα είναι 34 ετών. Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, ο οποίος την Τρίτη θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, θα αμείβεται με 300.000 λίρες την εβδομάδα και όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση αναμένεται να γίνει πρεσβευτής του συλλόγου.
Από το 2004 μέχρι και σήμερα ο Ρούνι έχει αγωνιστεί 430 φορές με την φανέλα των Μπέμπηδων, έχοντας βρει δίχτυα 208 φορές και είναι τέταρτος στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών.
«Ήταν γραφτό να μείνω για πάντα στη Γιουνάιτεντ. Τον Αύγουστο θα έχω κλείσει μια δεκαετία και όλο αυτό το διάστημα έχω παίξει με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και έχω κερδίσει όλα όσα ήθελα όταν υπέγραψα για πρώτη φορά. Τώρα πια έχω την ευκαιρία να μυήσω στην ομάδα και τους πιο νέους και να είμαι μέλος μιας ακόμα σπουδαίας φουρνιάς.
»Οι οπαδοί ήταν πάντα μεγάλο κομμάτι του συλλόγου και με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή που έκανα ντεμπούτο. Είμαι ευγνώμων προς όλους τους. Θέλω να ευχαριστώ τον Μόγιες για τη στήριξη που μου έδειξε. Είμαι βέβαιος πως αυτή είναι η αρχή ενός νέου πετυχημένου κεφαλαίου στην ιστορία της Γιουνάιτεντ», ανέφερε ο Ρούνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442