Έκθεση χειροποίητων ρολογιών από τη Δράση των Ελληνίδων Bloggers
Με περισσότερα από 200 χειροποίητα ρολόγια, η Δράση των Ελληνίδων Bloggers, θα περιμένει όλους εσάς στην έκθεση-παζάρι που πραγματοποιεί από τις 23 έως τις 27 Νοεμβρίου 2013. Η έκθεση-bazaar «Χειροποίητα Ρολόγια» θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου και είναι ακόμη μια πρωτοβουλία της «Δράσης των Ελληνίδων Bloggers» για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτή τη φορά, […]
Με περισσότερα από 200 χειροποίητα ρολόγια, η Δράση των Ελληνίδων Bloggers, θα περιμένει όλους εσάς στην έκθεση-παζάρι που πραγματοποιεί από τις 23 έως τις 27 Νοεμβρίου 2013.
Η έκθεση-bazaar «Χειροποίητα Ρολόγια» θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου και είναι ακόμη μια πρωτοβουλία της «Δράσης των Ελληνίδων Bloggers» για φιλανθρωπικό σκοπό.
Αυτή τη φορά, όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το παζάρι θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του «Χριστοδούλειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας».
Οι ώρες που μπορείτε να επισκεφθείτε το bazaar είναι: 17.00-21.00 (Σάβ. 23/11), 10.30-21.00 (Κυρ. 24/11), 10.30-13.30 και 17.00-20.00 (25/11-27/11).
Η «Δράση των Ελληνίδων Bloggers» δημιουργήθηκε το Μάιο του 2012 και απαριθμεί 500 bloggers εγγεγραμμένους στο blog, ενώ συμμετέχουν και άλλοι που δεν έχουν blog και οι οποίοι στέλνουν τις συμμετοχές τους με e-mail.
Η Δράση εκτός από τις δικές της πρωτοβουλίες συμμετέχει όπου αλλού πραγματοποιούνται παζάρια ή εκθέσεις για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.