Και οι εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟΑ στη γενική απεργία της Τετάρτης
Κάλεσμα στους εργαζόμενους στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, απηύθυνε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΥΠΠΟ. Η προσυγκέντρωση για τους εργαζόμενους του ΥΠΠΟΑ θα είναι στις 10:30 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Κάλεσμα στους εργαζόμενους στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, απηύθυνε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΥΠΠΟ.
«Η γενικευμένη επίθεση της κυβέρνησης -η οποία εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές της Τρόικα- στα δικαιώματα των εργαζομένων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο στόχος είναι προφανής: Η ολοκληρωτική μετατροπή της χώρας σε ερείπιο προς όφελος των δανειστών και του μεγάλου κεφαλαίου. Το μόνο όπλο μας απέναντι σε αυτή την πολιτική είναι ο ενωμένος αγώνας ενάντια στις πολιτικές της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΥΠΠΟ.
Η προσυγκέντρωση για τους εργαζόμενους του ΥΠΠΟΑ θα είναι στις 10:30 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας