Σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής της Μπαρτσελόνα, αντιμετωπίζει ο Τίτο Βιλανόβα εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζεράρ Πικέ έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, δεν κατάφερε να προπονηθεί τη Τετάρτη και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι στο «Καμπ Νου».
Σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής της Μπαρτσελόνα, αντιμετωπίζει ο Τίτο Βιλανόβα εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ζεράρ Πικέ έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, δεν κατάφερε να προπονηθεί τη Τετάρτη και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι στο «Καμπ Νου».
Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό, αλλά το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσε ότι η συμμετοχή του θα αποφασιστεί από τον προπονητή, Τίτο Βιλανόβα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.