Neon Party: Τα πολύχρωμα parties του Gagarin 205 επιστρέφουν δριμύτερα!
Ένα party με πολύ… χρώμα και τρέλα θα ζήσουν όσοι βρεθούν στο Gagarin 205, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013. To μοναδικό Neon party της Αθήνας μετράει ήδη τέσσερα συνεχόμενα sold out events και επιστρέφει για πέμπτη φορά στο χώρο του Gagarin 205. Glowsticks, τούρτες, σαμπάνιες, φουσκωτές βάρκες, φουσκωτές κούκλες, dancers και φυσικά 500 λίτρα Νeon […]
Ένα party με πολύ… χρώμα και τρέλα θα ζήσουν όσοι βρεθούν στο Gagarin 205, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013.
To μοναδικό Neon party της Αθήνας μετράει ήδη τέσσερα συνεχόμενα sold out events και επιστρέφει για πέμπτη φορά στο χώρο του Gagarin 205.
Glowsticks, τούρτες, σαμπάνιες, φουσκωτές βάρκες, φουσκωτές κούκλες, dancers και φυσικά 500 λίτρα Νeon χρώμα και πολλές εκπλήξεις υπόσχονται μια τρελή βραδιά.
Στα decks θα βρίσκονται μέλη των alternative ομάδων: STFU, YSP!WSY!, Not Sober, LesAnimaux καθώς και του Flippinradio με μουσικές από indie, electro μέχρι dnb και dubstep, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Εσείς μην ξεχάσετε να φορέσετε ένα λευκό t-shirt που θα αποτελέσει τον καμβά σας και να μην ανησυχείτε για τίποτα, καθώς όλα τα Neon χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι δερματολογικά ελεγμένα και φεύγουν στο πλύσιμο.
Το πολύχρωμο party θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και το εισιτήριο στην είσοδο ανέρχεται στα 7 ευρώ (ταμείο) και στα 5 ευρώ (προπώληση).
Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, τηλέφωνο: 213 0248358
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.