Στους Ιντιάνα Πέισερς, θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πολ Τζορτζ, καθώς υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο, έναντι 90 (!) εκατομμυρίων δολαρίων. Παρότι, το καλοκαίρι, εξέπνεε το συμβόλαιο του και θα έβγαινε ώς ελεύθερος στην αγορά του καλοκαιριού, ο 23χρονος φόργουορντ, αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα της Ιντιανάπολις, με την οποία την περασμένη σεζόν, έφτασε ως τους τελικούς της Ανατολής. Τα «νούμερα» του του Τζορτζ στην τρίτη του σεζόν στο ΝΒΑ, ήταν, 17,4 πόντους, 7,6 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ, και 1,8 κλεψίματα.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.