Την πρωτότυπη εκδοχή ενός νέου crossover το οποίο θα ενταχθεί σύντομα της γκάμας της ιαπωνικής φίρμας, αποκαλύπτει η Suzuki στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το iV-4, όπως ονομάζεται το πρωτότυπο μοντέλο διαθέτει μεταξόνιο 2,5 μέτρων, συνολικό μήκος 4,215 μ., πλάτος 1,85 μ. και ύψος 1,665 μ. και τολμηρή έντονη σχεδίαση που αντλεί τις επιρροές της από […]
Την πρωτότυπη εκδοχή ενός νέου crossover το οποίο θα ενταχθεί σύντομα της γκάμας της ιαπωνικής φίρμας, αποκαλύπτει η Suzuki στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
Το iV-4, όπως ονομάζεται το πρωτότυπο μοντέλο διαθέτει μεταξόνιο 2,5 μέτρων, συνολικό μήκος 4,215 μ., πλάτος 1,85 μ. και ύψος 1,665 μ. και τολμηρή έντονη σχεδίαση που αντλεί τις επιρροές της από το σχήμα του όστρακου όπως μαρτυρά το μπροστινό τμήμα.
Τόσο οι παραπάνω διαστάσεις όσο και τα έντονα αισθητικά στοιχεία που φιλοδοξούν να του δώσουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα συντείνουν σε ένα compact crossover που όπως ανακοίνωσε η Suzuki θα περάσει στην παραγωγή από το 2015, επιχειρώντας να διαγωνιστεί σε μια ολοένα και με μεγαλύτερη απήχηση κατηγορία.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των Ιαπώνων η έκδοση παραγωγής του iV-4 υπόσχεται να έχει τις χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην κατηγορία του.
Όπως και να έχει δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το ιαπωνικό SUV θα διαθέτει το νέας γενιάς σύστημα τετρακίνησης της φίρμας ALLGRIP, ενώ υπόσχεται να φέρει και μια μακρά λίστα εξοπλιστικών επιλογών που θα επιτρέπουν πολυάριθμες δυνατότητες παραμετροποίησης και εξατομίκευσής του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας