Τον Ολυμπιακό έδωσε προτεραιότητα ο Εγιόνγκ Ενόχ, το όνομα του οποίου «παίζει» τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ των Ερυθρολεύκων. Ο Καμερουνέζος μεσοαμυντικός του Άγιαξ με δηλώσεις του στην «De Telegraaf», αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά εκείνος θέλει να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται στο Champions League.
Τον Ολυμπιακό έδωσε προτεραιότητα ο Εγιόνγκ Ενόχ, το όνομα του οποίου «παίζει» τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ των Ερυθρολεύκων.
Ο Καμερουνέζος μεσοαμυντικός του Άγιαξ με δηλώσεις του στην «De Telegraaf», αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά εκείνος θέλει να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται στο Champions League.
«Πρόκειται για μία καλή προοπτική για την καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League και που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο μάνατζέρ μου χειρίζεται το θέμα», δήλωσε ο Ενόχ και πρόσθεσε: «Με τιμά το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας, αλλά πρώτα θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό».
Ο Ενόχ πήγε στον Άγιαξ το 2008 και το συμβόλαιό του λήγει το 2015, ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Φούλαμ, με την οποία πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές στην Premier League.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.