Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πρεμιέρα της Bundesliga. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Ντόρτμουντ φρόντισε να δώσει νωρίς, νωρίς τα διαπιστευτήριά του πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο εκτός έδρας 4-0 επί της Αουγκσμπουργκ. Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, επίσης νέο απόκτημα της Ντόρτμουντ, ενώ ο Παναγιώτης Βλάχοδήμος που είναι δανεικός στην Αουγκσμπουργκ από τον Ολυμπιακό μπήκε ως αλλαγή στο 77' στη θέση του Χόλτσχαουζερ. Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχώρισε η εντυπωσιακή νίκη της Χέρτα (6-1 την Αϊντραχτ) στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.
Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πρεμιέρα της Bundesliga. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Ντόρτμουντ φρόντισε να δώσει νωρίς, νωρίς τα διαπιστευτήριά του πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο εκτός έδρας 4-0 επί της Αουγκσμπουργκ.
Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, επίσης νέο απόκτημα της Ντόρτμουντ, ενώ ο Παναγιώτης Βλάχοδήμος που είναι δανεικός στην Αουγκσμπουργκ από τον Ολυμπιακό μπήκε ως αλλαγή στο 77′ στη θέση του Χόλτσχαουζερ.
Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχώρισε η εντυπωσιακή νίκη της Χέρτα (6-1 την Αϊντραχτ) στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.
Με γκολ του Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς στο 82΄, η Βέρντερ Βρέμης πέρασε έστω και στο τέλος νικηφόρα με 1-0, από το γήπεδο της Αϊντραχτ Μπράουνσβάιχ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.