H ερυθρόλευκη προπόνηση με Σαβιόλα και Μεντζανί
Οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Καρλ Μεντζανί έφτασαν το βράδυ της Πέμπτης στη Γερμανία και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Το πρωί της Παρασκευής, μάλιστα, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων με τον Μεντζανί να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο Αλγερινός αμυντικός έχοντας ακολουθήσει την προετοιμασία της Μονακό μπήκε κανονικά στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας του Ολυμπιακού. Φιλικό απόψε (20:00, ns1) με την Στουτγάρδη.
Οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Καρλ Μεντζανί έφτασαν το βράδυ της Πέμπτης στη Γερμανία και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Το πρωί της Παρασκευής, μάλιστα, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων με τον Μεντζανί να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο Αλγερινός αμυντικός έχοντας ακολουθήσει την προετοιμασία της Μονακό μπήκε κανονικά στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας του Ολυμπιακού.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, αντίθετα, έκανε ατομικό πρόγραμμα. Παρότι βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο καθώς έκανε προπονήσεις, θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να φτάσει τους υπόλοιπους παίκτες των πρωταθλητών. Απών από το αποψινό φιλικό (20:00, Novasports 1) με τη Στουτγάρδη αναμένεται να είναι ο Βλάντιμιρ Βάις, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο κι έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό σήμερα Παρασκευή στρέφεται στο απογευματινό φιλικό με αντίπαλο τη Στουτγάρδη. Πριν από αυτό, όμως, οι παίκτες του κ. Μίτσελ βρέθηκαν το πρωί στο γήπεδο του Μπαντ Σένμπορν, όπου έκαναν χαλάρωμα και ασκήσεις τακτικής.
Χωρίς μεγάλη ένταση, αφού το απόγευμα υπάρχει ματς, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στον έλεγχο της μπάλας, την τεχνική και τη μεταβίβαση και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, στα δύο μισά του γηπέδου.
Ατομικά κινήθηκε και πάλι ο Βλάντιμιρ Βάις, όπως και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Καρλ Μετζανί, από την άλλη, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα με τους νέους συμπαίκτες του».
Ρομπέρτο: «Μεγάλο βήμα ο Ολυμπιακός»
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακός, Ρομπέρτο, που ήρθε δανεικός για ένα χρόνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μίλησε στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων», Olympiacos Tv, για την νέα σελίδα στην καριέρα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τερματοφύλακα: «Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, για μένα το να παίζω σε μία τόσο σημαντική ομάδα σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο όπως είναι ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου.
Θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο διαθέτω σε αυτή την ομάδα, θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και φυσικά ελπίζω να πετύχουμε όλους μας τους στόχους πρώτα απ’ όλα το βασικότερο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα Ελλάδος, αλλά επίσης να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League, να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην διοργάνωση και να μπορέσουν να αναγνωρίσουν όλη την αξία και την ποιότητα του Ολυμπιακού.
Πραγματικά νιώθω έτοιμος να αντιμετωπίσω, αυτή τη νέα πρόκληση, γνωρίζω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι απαιτητικοί, είναι πολύ παθιασμένοι και αυτό είναι πάντα πολύ καλό για τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους οπαδούς και να θωρακίσουμε το γήπεδό μας, ώστε να είναι μια πολύ δύσκολη έδρα για οποιονδήποτε αντίπαλο.
Μακάρι να έχουν μια καλή εικόνα για την ομάδα. Το μήνυμά μου προς τους οπαδούς είναι ότι ελπίζω να μπορέσω να τους γίνω αρεστός, ελπίζω να καταφέρω να δείξω μια θετική εικόνα, να μπορέσουμε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε μαζί όλους τους τίτλους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- The Beatles: Το μέλος της θρυλικής μπάντας που βρέθηκε πρώτο πίσω από τα σίδερα της φυλακής
- Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Ο αδερφός της Μαρίας Λαδά ξεσπά στο in για τον άδικο θάνατο της ΑμεΑ αδερφής του
- Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β’ «πλήγωσε» τον Πανιώνιο (2-1), φαβορί για την άνοδο η Καλαμάτα! (2-0)
- Πιθανόν νεκρός και ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ
- Νεκροί τρεις Αμερικανοί στρατιώτες στην επιχείρηση κατά του Ιράν – Πέντε τραυματίστηκαν
- LIVE: Βόλος – ΑΕΚ
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στα διόδια της Τραγάνας – Κάηκε ολοσχερώς
- Β. Κικίλιας: Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα το υπουργείο Ναυτιλίας – Τα βλέμματα στα Στενά του Ορμούζ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)







































![Παρουσιάστρια στο Ιράν κλαίει με λυγμούς για τον Χαμενεΐ – «Οι διάβολοι όλου του κόσμου θα γιορτάσουν σήμερα» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/2026-03-01T144328Z_1346720382_RC2QVJAD4B3V_RTRMADP_5_IRAN-CRISIS-SAFRICA-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442