Σπανούλης και Παππάς με ισοψηφία στην κορυφαία πεντάδα
Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Παππάς ισοψήφησαν και μπήκαν... και οι δύο στη θέση «2» της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ανδρών. Πλέον, απομένουν οι θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ για να συμπληρωθεί η πεντάδα, στην οποία υπάρχουν ήδη οι Διαμαντίδης και Γιάνκοβιτς.
Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Παππάς ισοψήφησαν και μπήκαν… και οι δύο στη θέση «2» της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ανδρών.
Πλέον, απομένουν οι θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ για να συμπληρωθεί η πεντάδα, στην οποία υπάρχουν ήδη οι Διαμαντίδης και Γιάνκοβιτς.
«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να είμαι στην καλύτερη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και πρόσθεσε:
«Εμείς κάναμε μια εξαιρετική χρονιά στην Ευρωλίγκα, αλλά σίγουρα στην Ελλάδα τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Αυτό είναι που θέλουμε να αλλάξουμε τη νέα χρονιά».
Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ότι βρίσκομαι σε αυτή την ξεχωριστή «ομάδα». Είναι πολύ τιμητικό για μένα και χαίρομαι που είμαι δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Προσωπικά βλέπω αυτή την τιμή, ως ανταμοιβή για τη προσπάθεια που έχω κάνει, για τους κόπους της φετινής χρονιάς και των προηγούμενων και ως κίνητρο για τη συνέχεια.
Ο Πανιώνιος μου έδωσε την ευκαιρία να έχω έναν τέτοιο ρόλο που με βοήθησε να συνδυάσω τους στόχους της ομάδας με τους προσωπικούς μου στόχους, φτάνοντας αυτή τη στιγμή να είμαι κομμάτι του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ομάδας, στην οποία θα αφοσιωθούμε όλοι το επόμενο διάστημα».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας