Νέα μηχανήματα αιμοκάθαρσης αποκτά το Νοσοκομείο Καλαμάτας
Με πέντε νέα ιατρικά μηχανήματα τεχνητού νεφρού, προϋπολογισμού 85.000 ευρώ, ενισχύεται από την Δευτέρα 22 Ιουλίου, το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, στο πλαίσιο του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που προμηθεύεται με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Με πέντε νέα ιατρικά μηχανήματα τεχνητού νεφρού, προϋπολογισμού 85.000 ευρώ, ενισχύεται από την Δευτέρα 22 Ιουλίου, το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, στο πλαίσιο του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που προμηθεύεται με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Πρόκειται για σύγχρονα και προηγμένης τεχνολογίας θεραπευτικά συστήματα, με δυνατότητα εφαρμογής όλων των μεθόδων αιμοκάθαρσης, που έρχονται να αντικαταστήσουν μέρος του παλαιού εξοπλισμού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απόδραση: Η επιστήμη ξέρει με ποιον είναι καλύτερο να πας ένα ταξίδι
- Περισσότερα από 6.000 ιατρικά λάθη κάθε χρόνο
- Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν «προσφορά Black Friday»
- Κυβέρνηση: Οι τρεις καυτοί φάκελοι που θα ανοίξουν μετά τις κάλπες
- Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs
- «Διαίρει και βασίλευε» – Ο Πούτιν, η Ευρώπη και το «δόγμα Τραμπ»
- Τελεσίγραφο ΗΠΑ στην Ευρώπη για να αναλάβει το κύριο βάρος της άμυνας στο ΝΑΤΟ ως το 2027
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442