Στην Αθήνα με τη… δεύτερη ο Ντάνστον για τον Ολυμπιακό
Στην Αθήνα, έστω και αργοπορημένα, αφού έχασε την ανταπόκριση της πτήσης του, έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (15/7) ο Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός πρώην άσος της Βαρέζε τόνισε πως έβλεπε από την τηλεόραση τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να τα καταφέρει.
Στην Αθήνα, έστω και αργοπορημένα, αφού έχασε την ανταπόκριση της πτήσης του, έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (15/7) ο Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό.
Ο Αμερικανός πρώην άσος της Βαρέζε τόνισε πως έβλεπε από την τηλεόραση τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να τα καταφέρει.
«Είναι εκπληκτικό το γεγονός για εμένα πως πλέον ανήκω στον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος! Παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας την τελευταία διετία και τα παιχνίδια της και αισθάνομαι χαρούμενος που τώρα αποτελώ μέλος της», υπογράμμισε ο Ντάνστον και συνέχισε:
«Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι εύκολο το να κατακτήσουμε για τρίτη σερί χρονιά το Ευρωπαϊκό. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Σε ερώτηση για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη, σχολίασε: «Την πρώτη χρονιά αγωνίστηκα με τον Άρη στην Ελλάδα και τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα για εμένα. Δεν κύλησαν τα πράγματα όπως θα ήθελα. Όμως, να που μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω και να αποδείξω την πραγματική μου αξία».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!