Υστερα από μαραθώνια συνάντηση Ολυμπιακός και Σπανούλης βρήκαν τη χρυσή τομή και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες του προσέφεραν τριετές συμβόλαιο για δύο εκατ. ευρώ τη σεζόν καθαρά, ποσό που ιακονοποίησε τον Ελληνα διεθνή, αφήνοντας στην άκρη τις προσφορές των Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο» δήλωσε ο ίδιος.
Υστερα από μαραθώνια συνάντηση Ολυμπιακός και Σπανούλης βρήκαν τη χρυσή τομή και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.
Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες του προσέφεραν τριετές συμβόλαιο για δύο εκατ. ευρώ τη σεζόν καθαρά, ποσό που ιακονοποίησε τον Ελληνα διεθνή, αφήνοντας στην άκρη τις προσφορές των Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και είμαι πολύ κοντά στο να παραμείνω στον Ολυμπιακό», δήλωσε αποχωρώντας από τη συνάντηση ο Σπανούλης. «Συζητήσαμε άλλα πράγματα, κυρίως για το σχεδιασμό της ομάδας και πώς θα παίζει του χρόνου», πρόσθεσε.
O αρχηγός του Ολυμπιακού πήγε στο γραφείο των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ στις 9 το βράδυ και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περίπου τέσσερις ώρες.
Η χρονική διάρκεια του προτεινόμενου συμβολαίου ήταν μάλλον αυτό που ικανοποίησε περισσότερο τον Βασίλη Σπανούλη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.