Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Έξι τηλεαστέρες έγιναν farmers

Έξι τηλεαστέρες έγιναν farmers

Δεν είναι μόνο οι ανώνυμοι που εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ και επιστρέφουν στα πατρικά εδάφη για να σχοληθούν και πάλι με τη μάνα «γη», αλλά και πολλοί επώνυμοι εγχώριοι σταρ της TV, που επέστρεψαν στη φύση! Αφού διανύουμε την περίοδο των ισχνών αγελάδων στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το βιβλίο και δη στην τηλεόραση, πολλοί τηλεαστέρες, […]

Δεν είναι μόνο οι ανώνυμοι που εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ και επιστρέφουν στα πατρικά εδάφη για να σχοληθούν και πάλι με τη μάνα «γη», αλλά και πολλοί επώνυμοι εγχώριοι σταρ της TV, που επέστρεψαν στη φύση!
Αφού διανύουμε την περίοδο των ισχνών αγελάδων στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το βιβλίο και δη στην τηλεόραση, πολλοί τηλεαστέρες, ηθοποιοί, σκηνοθέτες για να τσοντάρουν στο μηνιαίο κουρμπανά, που μοιραία έχει μειωθεί, άρχισαν να ασχολούνται και με την καλλιέργεια της γης.

Γιώργος Σεϊταρίδης


Έχει καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση αλλά και στα καλλιτεχνικά στέκια ο γνωστός ηθοποιός. Τον απολαύσαμε και τον μάθαμε στους «Singles 2» αλλά και στους «Singles 2 1/2 το 2006 και 2007 στο Mega. To 2007 ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Γοργόνες» δίπλα στη Λίνα Σακκά και την Αγγελική Λάμπρη στο ρόλο του Κωνσταντή, του ψαρά που ερωτεύτηκε τη γοργόνα Ιόλη (Λίνα Σακκά). Για το ρόλο του Κωνσταντή είχε συζητηθεί το όνομα του Μάνου Παπαγιάννη αλλά τελικά ο ρόλος κατέληξε στον Γιώργο Σεϊταρίδη. Με μεγάλη επιτυχία πέρασε και στον κινηματογράφο στις ταινίες «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» το 2011 και τη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» το 2005. Τα τελεταία χρόνια ασχολείται μένει μόνιμα στη Λούτσα και επαγγέλεται μελισσουργός, παράγοντας μέλι από δικά του μελίσσια.

Ελένη Μενεγάκη


Σε όλους μας είναι πια γνωστό πως το δεύτερο σπίτι της Ελένης είναι η Άχλα στην Άνδρο. Σε κάθε ρεπό της ή άδεια, που τη ψάχνεις, που τη βρίσκεις, μέσα στον απέραντο κήπο της να φυτεύει λαχανικά.

Άγγελος Πυριόχος


Ο Άγγελος Πυριόχος δεν χρειάζεται συστάσεις. Επιτυχημένος και ταλαντούχος δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας, εδώ και χρόνια ζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ζάκυνθο. Γράφει και δεν χάνει ούτε λεπτό, αφού ασχολείται σε καθημερινή βάση φυτεύοντας λαχανικά στα κτήματά του.

Χριστίνα Λαμπίρη


Η λαμπερή Χριστίνα με το πλατύ χαμόγελο και τα γαλάζια μάτια που αγαπήσαμε μέσα από τις εκπομπές της και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ασχολείται εδώ και καιρό στον τομέα της αμπελουργίας. Εκτάσεις με αμπέλια κάπου στην Αττική παράγει το δικό της κρασί και «ευφραίνει καρδίας».

Σάκης Ρουβάς


Και ποια από εμάς δεν θα γινόταν αγρότισσα, αν κάθε πρωί πήγαινε στο χωράφι και συναντούσε τον πιο γοητευτικό αγρότη της περιοχής μας. Ο Σάκης έγινε τελικά και αγρότης και φυτεύει στα χωράφια του όλα τα ζαρζαβατικά τα οποία καταναλώνει και η οικογένειά του και οι.. πελάτες του.

Μανούσος Μανουσάκης


Ο γνωστός και επιτυχημένος σκηνοθέτης πολλών τηλεοπτικών σειρών μετεπήδησε στην παραγωγή ελαιολάδου, αφού κατάγεται από την Πελοπόννησο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο