Ο Δανός Ματς Γκλάεσνερ χάνει τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας το Δεκέμβριο του 2012 στην Κωνσταντινούπολη. Η ομοσπονδία της Δανίας, ειδοποιήθηκε σχετικά από τη FINA κι έτσι ο Γκλάεσνερ πρέπει να επιστρέψει το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στα 400μ ελεύθερο στις 14 Δεκεμβρίου και το χρυσό στα 1.500μ δύο ημέρες αργότερα. Η FINA ανακοίνωσε ότι στο δείγμα του κολυμβητή ανιχνεύθηκε η απαγορευμένη ουσία «levmetamfetamine» σε έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τερματισμό του στα 400μ ελεύθερο και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών μηνών. Η ποινή του έχει ισχύ μέχρι τις 19 Ιουνίου, οπότε αμέσως μετά έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Λίντσεϊ Βον υπέστη σοβαρή πτώση και αποσύρθηκε από τον αγώνα κατάβασης από τον αγώνα κατάβασης στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 την Κυριακή, στην Κορτίνα ντ΄ Αμπέτσο.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει καταθέσει πρόταση για τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και δημοσίευμα του Sport5 υποστηρίζει πως έχει κερδίσει την κούρσα για τον παίκτη.