Μετά από πολλές μέρες ασταμάτητης δημιουργίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε από τους Design Wars το Big Wall Graffiti Project – δύο από τα μεγαλύτερα Wall Graffiti στην Ελλάδα. Μετά από πολλές μέρες ασταμάτητης δημιουργίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε από τους Design Wars το Big Wall Graffiti Project – δύο από τα μεγαλύτερα Wall […]
Μετά από πολλές μέρες ασταμάτητης δημιουργίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε από τους Design Wars το Big Wall Graffiti Project – δύο από τα μεγαλύτερα Wall Graffiti στην Ελλάδα.
Μετά από πολλές μέρες ασταμάτητης δημιουργίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε από τους Design Wars το Big Wall Graffiti Project – δύο από τα μεγαλύτερα Wall Graffiti στην Ελλάδα. Δεν χρειάστηκαν πολλά… Η πρωτοβουλία του Dewar’s, το κέφι και το ταλέντο των DesignWars, η ενθουσιώδης υποστήριξη του κοινού, εκατοντάδες λίτρα χρώμα και… ένα κίτρινο μπαλόνι που ταξίδεψε από τα Σεπόλια μέχρι την Εγνατία Οδό για να αφαιρέσει τη μονοχρωμία των πόλεων και να χαρίσει λίγο περισσότερο χρώμα και ζωντάνια.
Το κοινό ήταν η αφετηρία για να αλλάξει η «γεύση» της πόλης, παίρνοντας μέρος στην ψηφοφορία στο Facebook που ανέδειξε τα τελικά σχέδια. Η πρωτοβουλία του Dewar’s τελικά κατάφερε να φέρει κοντά ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα πράγματα αλλάζουν από εκείνους που τολμούν, παίρνουν πρωτοβουλίες και κάνουν τις ιδέες τους πράξεις. Η υλοποίηση αυτού του project το αποδεικνύει!
Οι Dewarists γιόρτασαν την ολοκλήρωση του Big Wall Graffiti Project με ένα μεγάλο πάρτι στο Six d.o.g.s με live εμφάνιση των Pad Trio και Djset από τον Beatquick ενώ πολύ τυχεροί κέρδισαν συλλεκτικές φιάλες Dewar’s και καμβάδες που ετοίμαζαν εκείνη τη στιγμή οι DesignWars.
Το Big Wall Graffiti Project ήταν η αρχή για πολλές ακόμα αλλαγές! Μπείτε κι εσείς στην ομάδα των Dewarists στο www.beadewarist.gr
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.