Ο διαδικτυακός φίλος ήταν τελικά ο πρώην σύζυγος
«Το Διαδίκτυο κρύβει παγίδες» υποστηρίζουν κάποιοι και ορισμένες φορές τα γεγονότα τούς επιβεβαιώνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η υπόθεση μία γυναίκας στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ανακάλυψε ότι ο διαδικτυακός της φίλος, με τον οποίο συνομιλούσε επί περίπου έναν χρόνο, ήταν ...ο πρώην σύζυγός της.
«Το Διαδίκτυο κρύβει παγίδες» υποστηρίζουν κάποιοι και ορισμένες φορές τα γεγονότα τούς επιβεβαιώνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η υπόθεση μία γυναίκας στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ανακάλυψε ότι ο διαδικτυακός της φίλος ήταν …ο πρώην σύζυγός της.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 36χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ κι έτσι κατάφερε να προσεγγίσει την επί 11 χρόνια σύζυγό του.
Η γυναίκα συνομιλούσε μαζί του για περίπου έναν χρόνο και, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα, του είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και για τον …πρώην της.
Ο 36χρονος κατάφερε, μάλιστα, να την πείσει να μην παρουσιαστεί στο δικαστήριο όπου θα εκδικαζόταν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του συζύγου της.
Η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συνέβαινε όταν ο πρώην σύζυγος άρχισε να εμφανίζεται σε μέρη που μόνο ο διαδικτυακός της φίλος γνώριζε ότι θα ήταν. Οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν όταν άνδρας που θεωρούσε φίλο έδειχνε να γνωρίζει στοιχεία που μόνο ο πρώην σύζυγός της ήξερε.
Τελικά, σύμφωνα με το Yahoo, ο άνδρας παραδέχθηκε την αλήθεια και τώρα η υπόθεση θα κριθεί στο δικαστήριο, αφού η γυναίκα υπέβαλε εναντίον του μήνυση για παρακολούθηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα πραγματικά εισοδήματα στην ΕΕ μετά την πανδημία – Γιατί η Ελλάδα παραμένει στον πάτο της κατάταξης
- Πακιστάν: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 80 τραυματίες μετά από έκρηξη σε τζαμί στην Ισλαμαμπάντ
- Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ρομάνο από την Ίντερ ο ΟΦΗ
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το ΝΑΤΟ και ο βρετανικός νόμος για απόστρατους που εργάζονται στην Κίνα
- Η Betsson Επίσημος Χορηγός του Davis Cup
- WWF: Πώς η προδιαγεγραμμένη καύση βοηθά στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών
- Ποια επιδόματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εφορίας
- ΗΠΑ και Κίνα αρνήθηκαν να υπογράψουν διακήρυξη για τη στρατιωτική χρήση της ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)




















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442