Η Υπουργός Τουρισμού συγχαίρει τη Σχολή Γαστρονομίας CHEF D’OEUVRE
Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής CHEF D’OEUVRE συμμετείχε ενεργά, στελεχώνοντας με σπουδαστές της το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Γευστικού Πολιτισμού “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις”, στην Τεχνόπολη(Γκάζι) με συνδιοργανωτές το Αθηνόραμα και το Δήμο Αθηναίων. Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής CHEF D’OEUVRE συμμετείχε ενεργά, στελεχώνοντας με σπουδαστές της το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Γευστικού Πολιτισμού “Ελλάδα Γιορτή […]
Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής CHEF D’OEUVRE συμμετείχε ενεργά, στελεχώνοντας με σπουδαστές της το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Γευστικού Πολιτισμού “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις”, στην Τεχνόπολη(Γκάζι) με συνδιοργανωτές το Αθηνόραμα και το Δήμο Αθηναίων.
Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής CHEF D’OEUVRE συμμετείχε ενεργά, στελεχώνοντας με σπουδαστές της το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Γευστικού Πολιτισμού “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις”, στην Τεχνόπολη(Γκάζι) με συνδιοργανωτές το Αθηνόραμα και το Δήμο Αθηναίων. Η CHEF D’OEUVRE με τους σπουδαστές της πλαισίωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων γαστρονομικών εκδηλώσεων, αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων και πολλούς έλληνες παραγωγούς που έλαβαν μέρος στην Έκθεση με τα τοπικά προϊόντα τους.
Οι σπουδαστές της Σχολής CHEF D’OEUVRE μαζί με διάσημους chef όπως οι Έκτωρ Μποτρίνι, Γιώργος Βενιέρης, Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Λουκάκος κ.α. παρουσίασαν εκλεκτές συνταγές των chef και παρέδωσαν μαθήματα μαγειρικής στο κοινό, ενώ παράλληλα, με την επιμέλεια των πρωτοετών μαγείρων της Σχολής, βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο εστιατόρια ελληνικής κουζίνας προσέφεραν ορισμένα από τα καλύτερα πιάτα τους στους επισκέπτες του Φεστιβάλ.
Η Σχολή CHEF D’OEUVRE με τους καθηγητές και σπουδαστές της δέχτηκαν συγχαρητήρια από την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη, για τη σωστή κατάρτιση και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν με τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους chefs, τους ειδικούς της γαστρονομίας καθώς και τους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης.
Ο chef E. Bottrini με σπουδαστές της Σχολής Chef D’oeuvre
Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο χώρο του Φεστιβάλ με σπουδαστές της Σχολής Chef D’oeuvre
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας