Κάλεσμα για έλεγχο ντόπινγκ από τον Δ.Γιαννακόπουλο
Με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που αφήνει σκιές για ντόπινγκ αθλητών, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με επίσημη δήλωσή του τονίζει ότι θα ζητήσει να γίνει έλεγχος σε όλους τους παίκτες της ομάδας του πριν και μετά από κάθε τελικό με τον Ολυμπιακό. Επίσης, καλεί και την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ να πράξει το ίδιο. Υπενθυμίζεται ότι οι τελικοί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ.
Με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που αφήνει σκιές για ντόπινγκ αθλητών, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με επίσημη δήλωσή του τονίζει ότι θα ζητήσει να γίνει έλεγχος σε όλους τους παίκτες της ομάδας του πριν και μετά από κάθε τελικό με τον Ολυμπιακό.
Επίσης, καλεί και την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ να πράξει το ίδιο.
Υπενθυμίζεται ότι οι τελικοί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ.
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Το ότι το μπάσκετ είναι το πιο καθαρό άθλημα στον ελληνικό αθλητισμό το γνωρίζουν άπαντες, όπως ξέρουν ότι είναι και μακράν του δευτέρου το πιο πετυχημένο.
Δεν θα επιτρέψω να μπούνε σκιές πάνω από το άθλημα. Πρωί-πρωί θα ζητήσω επίσημα από τους αρμόδιους φορείς να γίνει έλεγχος σε όλους τους αθλητές μας πριν αλλά και μετά από κάθε τελικό. Ελπίζω να πράξει το ίδιο και η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442