Κάλεσμα για έλεγχο ντόπινγκ από τον Δ.Γιαννακόπουλο
Με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που αφήνει σκιές για ντόπινγκ αθλητών, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με επίσημη δήλωσή του τονίζει ότι θα ζητήσει να γίνει έλεγχος σε όλους τους παίκτες της ομάδας του πριν και μετά από κάθε τελικό με τον Ολυμπιακό. Επίσης, καλεί και την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ να πράξει το ίδιο. Υπενθυμίζεται ότι οι τελικοί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ.
Με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που αφήνει σκιές για ντόπινγκ αθλητών, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με επίσημη δήλωσή του τονίζει ότι θα ζητήσει να γίνει έλεγχος σε όλους τους παίκτες της ομάδας του πριν και μετά από κάθε τελικό με τον Ολυμπιακό.
Επίσης, καλεί και την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ να πράξει το ίδιο.
Υπενθυμίζεται ότι οι τελικοί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ. Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Το ότι το μπάσκετ είναι το πιο καθαρό άθλημα στον ελληνικό αθλητισμό το γνωρίζουν άπαντες, όπως ξέρουν ότι είναι και μακράν του δευτέρου το πιο πετυχημένο.
Δεν θα επιτρέψω να μπούνε σκιές πάνω από το άθλημα. Πρωί-πρωί θα ζητήσω επίσημα από τους αρμόδιους φορείς να γίνει έλεγχος σε όλους τους αθλητές μας πριν αλλά και μετά από κάθε τελικό. Ελπίζω να πράξει το ίδιο και η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.