Απογοήτευση σκόρπισε στη Μανίλα ο συγγραφέας Νταν Μπράουν
Ανάρπαστο έχει γίνει το νέο βιβλίο του Νταν Μπράουν Ιnferno σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, η υποδοχή δεν ήταν εξίσου θεαματική στη Μανίλα, δεδομένου ότι ο συγγραφέας αναφέρεται στην πόλη ως «πύλη της κολάσεως». Μάλιστα ο κυβερνήτης της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων έστειλε γράμμα στον συγγραφέα.
Ανάρπαστο έχει γίνει το νέο βιβλίο του Νταν Μπράουν Ιnferno σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, η υποδοχή δεν ήταν εξίσου θεαματική στη Μανίλα, δεδομένου ότι ο συγγραφέας αναφέρεται στην πόλη ως «πύλη της κολάσεως».
Συγκεκριμένα, ένας από τους ήρωες του βιβλίου επισκέπτεται την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, η οποία περιγράφεται ως μια πόλη σε παρακμή, όπου κυριαρχεί η φτώχεια, η εγκληματικότητα και το εμπόριο λευκής σαρκός.
Ο κυβερνήτης της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων έστειλε γράμμα στον συγγραφέα. Ο Φράνσις Τολεντίνο αναγνωρίζει βέβαια ότι ένα βιβλίο είναι ένα… βιβλίο, αλλά εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η πόλη έχει μια τόσο κακή εικόνα.
Στο νέο μυθιστόρημα πρωταγωνιστεί ο γνωστός ήρωας του Μπράουν, καθηγητής του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκτον με χώρο δράσης κυρίως την Ιταλία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας